fbpx

Vergaderzalen

Een historisch landgoed in het midden van het land, gelegen op de bosrijke Veluwe, met alle gewenste voorzieningen en een team met een groot hart voor gastheerschap. De ambiance bij Kasteel De Vanenburg creëert een inspirerende omgeving voor uw zakelijke activiteiten. 

Bekijk de zalen  Bekijk vergaderarrangementen

Ziet u het al voor zich? Waan uzelf in 17e-eeuwse sferen. Maak een wandeling door de kleurrijke kasteeltuinen tijdens uw break, proost ‘s avonds in ons restaurant op een geslaagde meeting of steek samen de handen uit de mouwen tijdens een gezellige teambuildingsactiviteit.

Door de verscheidenheid aan zalen voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op het landgoed. Kasteel De Vanenburg laat een krachtige samenstelling zien van historische schoonheid, stijl én hightech. Wij bieden u niet alleen het comfort dat u wenst, maar ook de audiovisuele middelen die u nodig heeft tijdens uw bijeenkomst.

Neem contact op

Benieuwd naar onze zalen? Zie de onderstaande mogelijkheden.

Conferentielocatie, Centrale vergaderlocatie,

Oranjerie

De Oranjerie beschikt over een handgeschilderd rond plafond en is daardoor een absolute eyecatcher. Deze zaal biedt plaats aan 140 personen in theateropstelling en 80 personen in schoolopstelling.

RESERVEER
Een zakelijke meeting in het tuinterras van Klein Vanenburg

Tuinterras

Het tuinterras is een buitenoverkapping van Klein Vanenburg. In de winter wordt deze heerlijk verwarmd en op een mooie zomerse dag kan deze bij het buitenterras betrokken worden.

Bekijk meer
Staetenzaal, Luxe vergaderlocatie, Speciale vergaderlocatie

Staetenzaal

De Statenzaal is gelegen in het complex Vaeneveldtstaete, waar ook de zalen Europa en Amerika te vinden zijn. Deze zaal heeft een vaste opstelling en is geschikt voor maximaal 33 personen.

Bekijk meer
Speciale vergaderlocatie, Luxe vergaderlocatie, Evenement Midden-Nederland, Vergaderarrangementen

Groot Auditorium

Het Groot Auditorium is onze grootste zaal en is gevestigd in de hoeve Klein Vanenburg. In theateropstelling beschikt deze zaal over 300 zitplaatsen.

Bekijk meer
Kasteel congres, Vergaderen op de veluwe, Congreslocatie Gelderland, Top locatie Veluwe

Tuinzaal

De Tuinzaal staat in verbinding met het Groot Auditorium en is daarom zeer geschikt als registratie- en ontvangstruimte. Daarnaast is een gezamenlijke lunch, diner of breakout ook mogelijk in deze mooie ruimte.

Bekijk meer
Grand Cafe De Vanenburg - Restaurant in Putten, Hotel,

Grand Café

Ons Grand Café met de gezellige bar is dé plaats om de dag samen sfeervol te starten of af te sluiten. Een ruimte met de garantie voor ouderwetse verwennerij. Geschikt voor maximaal 80 personen.

Bekijk meer
Exclusieve locatie Seminar, Locatie meerdaagse bijeenkomsten, Kasteel vergaderen

Bovenzaal

Deze zaal is gevestigd op de 1e verdieping van de Hoeve Klein Vanenburg (er is geen lift aanwezig). Een ideale subzaal die geschikt is voor 12 personen in U-vorm en 14 personen in een Carré opstelling.

Bekijk meer
Restaurant Putten, Serre

De Serre

Een prachtige intieme zaal voor een klein gezelschap tot maximaal 30 personen. Deze zaal wordt omarmd door schitterende raampartijen en is gelegen aan de zijkant van ons kasteel.

RESERVEER
Diner voor zakelijk of jubileum in exclusieve dinerruimte Van Essenzaal

Van Essenzaal

Deze authentieke ruimte in ons kasteel is geschikt voor bijvoorbeeld een culinair diner of een smakelijk buffet met een gezelschap van maximaal 63 personen.

Bekijk meer
Van Pallandtzaal, Dineren, restaurant Putten

Van Pallandtzaal

De schitterende zaal aan de voorzijde van het kasteel. In theateropstelling geschikt voor 60 personen en voor 50 personen voor lunch en diner. Deze zaal dient zich ook zeer goed voor bijvoorbeeld een dinerpresentatie.

Bekijk meer
Vergaderen in het midden van de kasteeltuinen

Theekoepel

Deze prachtige intieme ruimte ligt middenin onze kasteeltuinen. Een goede ruimte om de nodige inspiratie op te doen. De Theekoepel is geschikt voor maximaal 6 personen.

Reserveer
Top locatie Veluwe, Locatie meerdaagse bijeenkomsten, Kasteel congres, Trainingslocatie

Ridderzaal

De Ridderzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Reserveer
Spiegelzaal, Bijzondere vergaderlocatie, Congreslocatie, Kasteel vergaderen

Spiegelzaal

De Spiegelzaal is gevestigd in ons Koetshuis. Deze ruimte beschikt over een flexibele zaalopstelling en is geschikt voor maximaal 50 personen in theateropstelling en 18 personen in U-vorm.

Bekijk meer

Europa / Amerika

De zalen Europa en Amerika bevinden zich in het souterrain van Vaeneveldtstaete. Er is geen lift aanwezig. Beide zalen zijn geschikt voor maximaal 16 personen.

Bekijk meer