fbpx

Govaert Flinckkamer

Klassieke kamer tot 12 personen

Klassieke kamer in een vergaderopstellingOp de eerste verdieping in het kasteel bevindt zich de Govaert Flinckkamer. Deze ruimte heeft qua uitstraling een klassieke look en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een boardroom meeting. De Govaert Flinckkamer biedt plaats aan 12 personen.

Exclusief vergaderen

Elke vergaderzaal heeft zijn eigen unieke stijl en kenmerken. De Govaert Flinck is een klassieke en intieme kamer voor kleine gezelschappen tot 12 personen. Met de unieke boardroom tafel ‘ligt de wereld aan uw voeten’. Vanuit de zaal heeft u prachtig uitzicht over de entree van het landgoed.

De Govaert Flinckkamer:

  • Bijeenkomst in stijl
  • Vaste opstelling met unieke boardroom tafel
  • TFT scherm
  • Prachtig uitzicht over de entree van het landgoed

Culinaire hoogstandjes

Wilt u samen met uw gezelschap lunchen of dineren? Op culinair gebied levert onze keuken een product van de hoogste kwaliteit. Lunch en diner worden door onze keukenbrigade met grote passie bereid. Er zijn gevarieerde lunch- en dinermogelijkheden en uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen.

Wilt u onbezorgd vergaderen? Boek dan een vergaderarrangement. Zo kunt u de Govaert Flinckkamer huren met een 4-uursvergaderarrangement. Arrangementen in combinatie met een luxe lunch en culinair diner zijn ook mogelijk.

Gelegen in het hart van Nederland

Kasteel De Vanenburg is zeer centraal gelegen in het midden van het land. Goed bereikbaar vanaf de snelweg (5 minuten vanaf de A28) en met het openbaar vervoer (1 kilometer vanaf station Putten). Voor u en uw gasten is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie?

Ons doel is om het verblijf van u en uw gast zo aangenaam mogelijk te maken. Bent u benieuwd op welke wijze u exclusief kunt vergaderen? Neem contact op met onze medewerkers van Reserveringen. Jacqueline, Christina of Iris denken graag met uw wensen mee en stellen een programma op maat voor u op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0341 37 53 54 of per e-mail reserveringen@vanenburg.nl.

 

Bekijk ook:

Restaurant | Vergaderzalen | Zakelijke brochure

Neem contact met ons op

Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Kasteel De Vanenburg
A
B